today02 Mayıs 2024 Perşembe Saat 21:31
10 Tır Yardım İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

Yıldırım Belediyesinin gerçekleştirdiği yardım kampanyası Reyhanlı’ya ulaştı. Yıldırım Belediyesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İHH’ya 10 tırdan oluşan; içerisinde gıda,giyim ve battaniye ihtiva eden paketleri teslim etti.

Bursa Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Alkan, Yıldırım Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve İHH Şube Başkanından oluşan heyet, Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi’ yi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.Yıldırım Belediyesi ve iHH şubesinin  organizasyonu ile gerçekleştirilen yardım kampanyasının ülke genelindeki diğer belediyelerimize de örnek olması temennisinde bulundu. Heyet  Başkanımıza teşekkür plaketi verdi. Başkanımız’da heyet yetkililerine ziyaret anısı plaketlerini takdim etti.