today28 Nisan 2024 Pazar Saat 22:09
23 Nisan Çocuk Bayramında Başkanımız Meryem Yılgın Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlığı makamına, Reyhanlı Mehmet Belkıs Büyükvelioğlu İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinden Meryem Yılgın oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Mehmet Belkıs Büyükvelioğlu ilkokulu Müdürü Adnan Sapar, 4/E sınıf öğretmeni Abdurrahman Diner ve 5 öğrencimiz Belediye Başkan Vekili Ahmet Horoz'u ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Mehmet Belkıs Büyükvelioğlu ilkokulu öğretmen ve öğrencilerini ayakta karşılayan Başkan vekilimiz Ahmet Horoz öğrencilerin takdim ettiği çiçekleri alarak teşekkür etti. Tanışmanın ardından koltuğu küçük başkana devretti.
Temsili olarak Belediye Başkanlığı makamına oturan Meryem Yılgın; "Makam koltuğunu bana takdim eden Belediye Başkan Vekili Sayın Ahmet Horoz'a sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. Ardından öğrencimiz ilk olarak Hatay Milletvekilimiz Fevzi Şanverdi'yi telefonla arayarak kendisini tanıttı. İlçemizde yapmayı planladığı yeşil alanların ve çocuk parklarının çoğaltılması, yolların yayalar yararına olacak şekilde düzenlenmesi ve yapımı devam eden kültür merkezinin biran önce tamamlanması ile ilgili çalışmalarını anlattı. Küçük başkan, İlgili birim müdürlerini arayarak konu ile ilgili talimatlar verdi. daha sonra makamı tekrar Başkan vekilimiz Ahmet Horoz'a devretti.