today03 Mayıs 2024 Cuma Saat 05:11
ABD Adana Konsolosu Kentimizi Ziyaret Etti

Amerika Birleşik Devletleri Adana Konsolosu Sayın John L. Espinoza, ilçemizi ziyaret etti. Sayın Espinoza ve beraberindeki heyet;  ilçemizde ilk olarak Belediye Hizmet Binamıza gelerek Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi ile görüştü. Sayın Espinoza; ''Hatay ili Amerika Birleşik Devletleri için önemli bir kenttir.Ayrıca medeniyetler kentidir. Hatay'a gelmek için fırsat kolluyorum.Tarihi ve Kültürü beni çok etkilemektedir. Reyhanlı çok sevdiğim ve halkına hayran olduğum bir ilçedir. Bu ziyaretimdeki  amacım; Türkiye’ nin bu bölgedeki siyasetini iyi anlamaktır. Yeni belediye binasını da  çok beğendim.'' dedi. Ardından söz alan başkanımız  ''Sayın Espinoza; 11 Mayıs olayında ilçe halkımızı yalnız bırakmamıştır. Acılarımızı paylaşmıştır. Kentimize ikinci gelişidir. Bu güzel ziyareti için şükranlarımı sunuyorum.'' dedi.

---------