today02 Mayıs 2024 Perşembe Saat 23:34
Ak Parti İlçe Teşkilatı Yeni Başkanını Seçti

Ak Parti İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresini coşkulu bir şekilde tamamladı. Tek liste ile seçime gitmeye karar veren ilçe teşkilatı dürüstlüğü ve güvenilirliği ile tanınan Emekli öğretmen Mustafa Yıldız' ı başkan olarak görevlendirdi. Kongre, Düğün salonunda güzel bir organizasyon ile gerçekleştirildi.

Adalet Eski Bakanı sayın Sadullah Ergin başta olmak üzere Ak parti Grup Başkan Vekilliği görevinde bulunan İstanbul Millet Vekili Sayın Mihrimah Belma Satır, Hatay Millet vekilleri Sayın Orhan Karasayar, Sayın Adem Yeşildal,  23. Dönem millet vekili sayın Fevzi Şanverdi, Başkanımız  sayın Hüseyin Şanverdi, Antakya, Kırıkhan,Yayladağı,Altınözü,Belenve Kumlu Belediye Başkanları,Hatay Ak Parti İl ve 15 ilçe teşkilat Başkanları,Gençlik Kolları ve kadın kolları başkanları,Mahalle muhtarları,sivil toplum örgütü başkanları, Reyhanlı Ak parti ilçe delegeleri ve Ak Partiye gönül verenlerin katılımı ile gerçekleştirildi. Ak Parti Eski İlçe Başkanı sayın Mehmet Hacıoğlu yaptığı konuşmasında; '' Tüm misafirlerimizi saygı ile selamlıyorum. Reyhanlı Ak parti ilçe teşkilatı başkanlığını 7 yıldır gururla yapmış bulunmaktayım.Bu gün bu kutsal görevi benden daha iyi yapacağına emin olduğum öğretmenimiz, büyüğümüz, ağabeyimiz sayın Mustafa Yıldız' a devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ak Parti flamasını devretsem de, yeni başkanımızın en yakın destekçisi olmaya devam edeceğim.Genel seçimlerde  Allah'ın izni ile Ak parti oylarını arttırmaya hep birlikte gayret göstereceğiz. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.'' dedi. Ardından söz alan başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi ''Tüm misafirlerimizi saygı,sevgi ve coşku ile selamlıyorum.Kongremize hepiniz hoşgeldiniz. Ak Parti kurulduğu günden bugüne ülke genelinde her girdiği seçimden zaferle çıkmıştır. 2004 yılından itibaren ilçe halkımızda teveccüh göstermiş ve her zaman Ak Partinin ve Kurucusu Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ın arkasında olduğunu verdiği oylarla göstermiştir. Halkımızın takdiri ile 3 dönemdir Belediye Başkanlığı vazifesinde bulunmaktayım. Halkımız Ak partinin İktidar olduğu 2002 yılından bu güne İlçemizdeki olumlu değişimi görmekte ve hizmete oy vermektedir.Pekihizmetler bittimi? Tabiki Hayır. 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi tamamlanma aşamasına --------- gelmiştir. Gençlik merkezinin temel kazma çalışmaları başlamıştır. İlçeye kapalı yüzme havuzu sözünü aldık inşallah en kısa zamanda bu projeye ivme kazandıracağız. Tokinin yapmış olduğu 464 konut ihtiyaç sahiplerine kura ile dağıtıldı. 500 daireden oluşan Toki projemiz de var. İlçemize Bu Hizmetlerin gelmesinde büyük emeği olan, her talebimize  ''Reyhanlı için mi?Reyhanlı halkına feda olsun, helal-i hoş olsun'' cevabını vererek bizleri boş çevirmeyen Hatay Ak Parti Kurucu il Başkanı, Adalet Eski Bakanı sayın Sadullah Ergin beye, bürokrasi işlemlerinin tamamlanmasında, bakanlıklar arasında bizimle birlikte tabiri caizse kapı kapı dolaşan Ak Parti Hatay Milletvekilleri Sayın Adem Yeşildal,sayın Orhan Karasayar,Sayın Mehmet Öntürk,sayın Hacı Bayram Türkoğlu beye ve 23.dönem Milletvekili sayın Fevzi Şanverdi beyefendiye ilçe halkı adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Sağolunvarolun''  dedi. Başkanımızın heyecan dolu konuşması üzerine söz alan  Adalet Eski Bakanı sayın Sadullah Ergin ''Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi beyefendi konuyu güzel bir özetleme ile siz değerli misafirlere aktardı. Benim eklemek istediğim husus ise Reyhanlı-Antakya, Kırıkhan-Reyhanlı bölünmüş yol çalışması tamamlanmıştır.Sıra Reyhanlı- Kumlu arasına güzel bir yol yapma aşamasına gelmiştir.En kısa sürede bu hizmetimizi de siz saygı değer halkımıza sunacağız. Belediye başkanımızsayın Hüseyin Şanverdi beyefendi ile güzel bir anımı burada sizinle paylaşmak istiyorum.Ak parti İl teşkilatını kurmamızın ardından Reyhanlı da bir ilçe teşkilatı kurmamız gerekiyordu. Başkanımız o zamanlar kendi işi ile iştigal olan temiz bir esnafımızdı. Kurucu ilçe başkanlığını teklif ettiğimizde kendi yerine birbirinden farklı ve güvenilir 10 dava arkadaşımızı aday gösterdi. Bizde kendisinin ilçe başkanı olması yönünde ısrarlı davranmamız üzerine bizi kırmayarak görevi kabul etti.Bu alçak gönüllülüğü bizi kendisine hayran bıraktı. Birlikte çok işler başardık.Ayrıca 7 yıldır ilçe başkanlığı görevi yürüten sayın Mehmet Hacıoğlu beyefendi, çok güvendiğimiz, bizlere teşkilat sorununu yansıtmadan tüm benliğini kullanarak kendisi çözüme kavuşturan, kendisi adına hiçbir talebi olmayıp hep halkı adına çalışan örnek bir ilçe başkanlığı görevi yürütmüştür.Sizlerin huzurunda Belediye başkanımıza,Eski ilçe başkanımıza teşekkür ederim.Yeni seçilecek ilçe  başkanımıza da şimdiden hayırlı olsun diyorum.SağolunVarolun'' dedi.