today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 22:06
Atatürk Caddesi Orta Refüj Çalışması

Reyhanlı İlçemizde artan nüfusla birlikte ana cadde de trafik yoğunlu yaşanmakta ve İlçemizin ana caddesi olan Atatürk caddesi trafiğin kalbi durumundadır.

İlçemizin trafik sorununu çözmek ve Ayrıca ana cadde üzerinde bulunan Okullarımızın öğrencilerinin daha güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmelerini sağlamak, yoğun trafik akışının kontrol altına alınabilmesi, araçların güvenli bir şekilde ana caddede seyretmesini sağlamak maksadıyla orta refüje plastik ağırlıklı yol dikmesi (plastik ağırlıklı dubalar) konulmuştur.

Başkanımız Hüseyin Şanverdi, "Reyhanlı'nın trafik probleminin çözümü için daima pratik çözümlere ihtiyaçımız olduğunu belirterek şunları söyledi.
Ana caddemizin dar olması hasebiyle yolun orta kısmına plastik ağırlıklı yol dikmesi dubalar yerleştirerek refüj haline getirdik. Yapılan bu faaliyet neticesinde kazaların - büyük bir çoğunluğunun önünü geçmiş olacağız" dedi.