today19 Nisan 2024 Cuma Saat 20:15
Başkan Şanverdi'den KOSGEB Girişimcilik Kursunda Eğitim Gören Kursiyerlere Ziyaret

Başkanımız; Belediye meclis salonunda düzenlenen KOSGEB Girişimcilik Kursunda Eğitim Gören Kursiyerleri Ziyaret Etti.

2017 yılının 30 kişiden oluşan ilk kursiyerlerini ziyaret eden başkanımız; ''Sevgili kursiyerler, devletimiz; ülkemizin kalkınmasını sağlamak, işsizliği en az seviyeye indirmek, halkın yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarabilmek adına 100.000 TL geri ödemeli, 50.000 TL geri ödemesiz olmak üzere toplam 150.000 TL ye kadar sizin gibi girişimci gençlerimize kendi işlerini kurmaları için destek vermektedir. Bu kapsamda Reyhanlı Belediyesi olarak, bizlerde bu imkanı ilçe halkımıza sunmak adına KOSGEB ile bir dizi görüşmenin ardından belediye hizmet binamızda sizlere bu eğitimi sunmanın heyecanını yaşıyoruz. 2016 yılı içerisinde toplam 175 kişiye bu kursu verdirmeyi başarmanın haklı gururunu yaşamaktayız. 2017 yılı için ise 400 kişiye bu kursu aldırmayı hedefliyoruz. Kursumuzun süresi günlük sekiz saatten oluşan periyotlar ile toplam 4 gündür. İnşallah, Allahın izni ile sizlerde bu kursu başarı ile bitirerek hayalinizdeki iş imkanına ulaşırsınız. Şimdiden hayırlı olsun'' dedi.
Başkanımız Ardından ''Kurs kayıtlarımız devam etmektedir. Kursa müracaat etmek isteyen ilçe halkımız, 413 18 41 numaralı telefonu arayarak dahili 1200 ile görüşerek detaylı bilgiye ulaşabilir'' dedi.