today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 22:11
Başkan Şanverdi Kaymakam Dursun'u Makamında Ziyaret Etti

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin ŞANVERDİ; İlçemize yeni atanan Kaymakam Tuncay DURSUN'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan ŞANVERDİ, Sakarya Pamukova ilçe kaymakamı iken vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesi ile ilçemize atanarak 28.08.2015 cuma günü yeni görevine başlayan kaymakam Tuncay DURSUN'u makamında ziyaret etti.
İlçemizin sorunları ile ilgili bizlere ihtiyaç duyduğunuz her konuda sizlere yardım etmeye hazır olduğumuzu söylemek isterim dedi. İlçemizin sosyal, kültürel, jeopolitik özellikleri ile örf ve adetleri hakkında kaymakamımızı bilgilendirdi, aralarında samimi ve hoş bir ortamda gerçekleşen sohbetten sonra oradan ayrıldı.

Kaymakam DURSUN ise bu hoş ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan ŞANVERDİ'ye teşekkür etti.