today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 22:16
Başkanımız Hüseyin Şanverdi Zabıta Haftası'nı Kutladı

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi ve Başkan Yardımcımız Mehmet Arslan, zabıta teşkilatı’nın kuruluşunun 189’ncu yıldönümü nedeniyle Reyhanlı Belediyesi zabıta müdürlüğünü ziyaret ederek zabıta haftası’nı kutladı.

Başkanımız zabıta personeli ile tek tek selamlaşarak zabıta müdürü Abit Demiri'ye günün anlam ve önemini belirten çiçek takdim etti. Başkanımız'' 1826 yılında kurulan zabıta teşkilatı’nın bu yıl 189’ncu kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Zabıta; genel düzen ve güveni korumakla görevli bir kolluk birimimizdir. belediye hizmetlerinin güvenliğini sağlayan, kamu düzenini koruyan, toplumda güvenlik, dirlik ve sağlık şartlarının bozulmaması amacıyla görev yapan zabıta teşkilatımız, aynı zamanda şehirle alakalı alınan karar ve yasaları da uygulayan,yaptırım gücü yüksek bir kolluk personelidir. Zabıta personelimiz, bizim dışarıdaki gözümüz ve kulağımızdır. Zabıta müdürlüğümüz ve personeli olmazsa olmazlarımızdır, mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızın zabıta haftası’nı kutluyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.