today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 22:07
Başkanımız Reyhanlı Asri Mezarlık Kompleksi'nin Temeli Atma Törenine Katıldı

Başkanımız Hüseyin Şanverdi ile beraberindeki meclis üyelerimiz; Hatay Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda bulunan Reyhanlı mezarlık kompleksi temel atma törenine katıldı.

Törende söz alan Başkanımız '' Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Sayın Emniyet Müdürüm, değerli Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve Saygıdeğer Reyhanlı halkı; bu güzel projenin gecikmelide de olsa ilçemizde faaliyete başlayacak olması heyecan vericidir. Bildiğiniz üzere komplekse ait inşaat alanının arsası belediyemiz tarafından büyükşehir belediyesine kompleks yapılmak üzere bedelsiz olarak devredilmiştir. amacımız ilçemize hizmet getirmek ve vatandaşlarımıza rahat bir yaşam alanı sunmaktır. şahsım ve Ak Parti gurubum, hizmetlerin yapılması konusunda hiç bir zaman büyükşehir belediyesinin önüne engel teşkil etmemiştir. Allahın izniyle de hizmete engel olmayacağız.
Mezarlık kompleksini ilçemize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanına huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Ancak yapılan hizmetler yeterli değildir. Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan ve aciliyeti olan bozuk yolların biran önce yapılması ivedilik arz etmektedir. Ayrıca sebze hali ve ilçe otogarının da yapımı çalışmalarına hız verilmesi ile yenişehir gölünün elden geçirilmesi olmazsa olmazlarımızdır. Hatay'da içme ve kullanma suyunun ton fiyatının 10 tl olmasının kabul edilemez olduğunu her fırsatta dile getirdim. Su fiyatlarının düşürülmesi ile ilgili halkım adına Ak Parti gurubu olarak çok çaba sarfettik. Sizinde değindiğiniz gibi kasım ayında yapılacak olan HATSU Genel Kurulunda su fiyatlarını, maliyetine vatandaşlarımıza sunalım. Ak Parti gurubu olarak suyun ucuzlatılması konusunda size destek veririz. MHP grubu ve bağımsız meclis üyelerimizde desteklerini esirgemeyecektir. Maksadımız halkımıza hizmet etmek olsun. Ensar şehri Hatay’ımız her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Halka hizmet Hakka hizmet etmektir. Bu güzel projede emeği geçen herkese halkım adına çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.