today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 04:09
Başkanımız; Sodes Projesi Kapsamında Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi; Reyhanlı Belediyesi tarafından projelendirilerek geçtiğimiz günlerde hayata geçirilen, 7'den 70'e hep birlikte Reyhanlıyız projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

220.000 türk lirası bütçeli 7'den 70'e hep birlikte Reyhanlıyız ‘’SODES’’ projesine İlçe Spor Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğüde destek vermektedir. Proje kapsamında futbol, basketbol, veleybol, satranç, masa tenisi, bağlama, gitar ve el sanatları - kursları açılarak halkımıza ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Başkanımız; Proje kapsamında kapalı spor salonu yanında inşaası devam ederek son aşamaya yaklaşan çok amaçlı spor sahasını yerinde inceledi. İlçe Spor Müdür vekili Halil Sarsar‘dan bilgi alan Başkanımız çevre - düzenlemesi ile ilgili birkaç hususa dikkat çekerek projenin haricinde çevre düzenlemesinide halkımız adına

Reyhanlı Belediyesi olarak biz yapacağız dedi. SODES kurs kayıtları devam etmekte olup, 7'den 70'e tüm halkımız kurslarımıza davetlidir. Kurs başvuru - yerleri İlçe Spor Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğüdür.