today19 Nisan 2024 Cuma Saat 11:23
Belediye Başkanımız Mimar Mehmet ÇÜTER'İN Zabıta Haftası Kutlaması

Reyhanlı Belediye Başkanımız Mimar MEHMET ÇÜTER, zabıta teşkilatı’nın kuruluşunun 192’nci yıl dönümü nedeniyle zabıta haftası’nı kutladı.

Başkanımız Zabıta Müdürü H.İbrahim KARALIK ve Zabıta personeli ile tek tek selamlaşarak zabıta haftasını kutladı. Başkanımız' 1826 yılında kurulan zabıta teşkilatı’nın bu yıl 192’nci kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Zabıta; genel düzen ve güveni korumakla görevli bir kolluk birimimizdir. belediye hizmetlerinin güvenliğini sağlayan, kamu düzenini koruyan, toplumda güvenlik, dirlik ve sağlık şartlarının bozulmaması amacıyla görev yapan Zabıta teşkilatımız, aynı zamanda şehirle alakalı alınan karar ve yasaları da uygulayan,yaptırım gücü yüksek bir kolluk personelidir. Zabıta personelimiz, bizim dışarıdaki gözümüz ve kulağımızdır. Zabıta müdürlüğümüz ve personeli olmazsa olmazlarımızdır, mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızın zabıta haftası’nı kutluyor, bundan sonraki çalışmalarınızda --------- başarılar diliyorum” dedi.