today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 08:41
Belediye Başkanımızın Yeni Yıl Mesajı

Geride bıraktığımız yıl içerisinde hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik, İnsanlarımızın yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergiledik. Birlik ve beraberlik içerisinde, gururla bir yılı bitirip, daha güçlü bir şehir, daha güçlü bir ülke olarak 2013 yılına giriyoruz. Kuşkusuz yeni bir yıl, beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlar yüklüdür. Bu yeni yılda da, her süreçte edindiğimiz tecrübeleri aktararak, hedeflerimizi arttırarak ilerlemenin heyecanını duyuyoruz. Ümit ve beklentilerle dolu yepyeni bir yıl bizleri bekliyor. İlerlemekte olduğumuz çizgiden şaşmadan, hep daha iyiyi yapma arzusuyla bu yılı karşılıyoruz. Başarıya ulaşma yolunun çok çalışmaktan geçtiği bilincindeyiz. Yeni yılda da halkımıza en iyi ve etkin hizmetleri gerçekleştirmeyi kendimize ilke edindik. Sevginin, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu şehrimiz insanlarına yakışır hizmetleri sunmak bizim yegâne görevimizdir.

Farklı değerleri bir arada yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden bir millet ve şehir olarak; birlik, beraberlik içerisinde, geleceğe yürümeye devam edeceğiz. 2013 yılından; Umudumuz büyük, hayalimiz büyük, ulaşmaya kararlı olduğumuz hedefimiz büyüktür. İnanıyorum ki; bu yeni yılda, daha büyük oluşumlar, daha büyük sevinçler ve heyecanlar yaşayacağız. Yine en büyük zenginliğimiz birlik ve beraberliğimiz; dostluk ve kardeşliğimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2013 yılının tüm dünyaya, ülkemize ve şehrimiz insanlarına sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, bu yılın başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Hüseyin ŞANVERDİ