today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 01:10
Belediyemiz SODES Projesi İle Kurslar açıyor ve Çok Amaçlı Saha Yaptırıyor

Reyhanlı Belediyesi 220.000,00 Türk lirası bütçeli 7'den 70'e hep birlikte Reyhanlıyız SODES projesine start verdi.

Proje kapsamında İlçe Spor Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile futbol, basketbol, veleybol, satranç, masa tenisi, bağlama, gitar ve el sanatları kurslarını ücretsiz açarak halkımıza hizmet verecektir. Ayrıca kapalı spor salonuna çok amaçlı bir saha kazandırılacak, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi "Sosyal Belediyeciliğin en önemli hizmetlerinden birisi spor alanları inşa sexhikaye etmek ve vatandaşlarımızı spora teşvik etmektir. Bu bağlamda Yerel ve Uluslararası projelere başvurular yapmaya devam ediyoruz, bu sayede ilçemize her alanda yenilikler kazandırmaya gayret ediyoruz" dedi.

SODES kurs kayıtları başlamış olup 7'den 70'e tüm halkımız kurslarımıza davetlidir. Ücretsiz kurs başvuru yerleri İlçe Spor - Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğüdür.