today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 13:11
Değirmenkaşı Mahallesi Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Reyhanlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeyi modern bir yapıya kavuşturmak, temiz yollar, kaldırımlar ve estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemizin değişik mallelerinde yapımı devam eden üst yapı çalışmaları yanısıra şuanda yapımı devam eden ve yaklaşık olarak 15000m² parke taşı döşemesinin tamamlandığını, 10000m²'lik yolun ise yapımına devam edildiğini söyleyen Başkanımız Hüseyin Şanverdi, çalışmaları yerinde incelemek maksadıyla - belediyemiz ekiplerince parke taşı döşeme çalışması devam eden Değirmenkaşı Mahallesi 258.sokağa gelerek incelemelerde bulundu ve çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.