today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 09:01
Duygulandıran ve Gururlandıran bir Fedakarlık

Hatay'ın İskenderun İlçesinden Gurur verici, Milli duygularımızı kabartan bize devlet olmanın inancını ve bilincini öğreten, Devlet olmazsa millet olmaz, malın mülkün hiç bir ehemmiyeti de olmaz dedirten örnek bir davranış.
Hatay’ın İskenderun ilçesi Suçıkağı Mahallesinde ikamet eden Ömer Dik isimli vatandaş, AK Parti 1 kasım genel seçimlerinde tek başına iktidara gelmesi için 50 adet küçükbaş hayvanını Allah yolunda, Hak yolunda adadı.

Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Hatay Ak Parti Milletvekilleri ve Reyhanlı, Kırıkhan, Belen, İskenderun, Altınözü ve Yayladağı Belediye Başkanları; 1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidar olmasını dileyerek 50 adet küçükbaş hayvanını adayan ve daha sonra Yayladağı'nda bulunan Bayırbucaklı Türkmenlere bağışlayan Ömer Dik’i evinde ziyaret ettiler.

Ömer Dik isimli - vatandaşımız 1 Kasım genel seçimlerin sonucu dilediği gibi çıkması neticesinde Akparti Genel merkezine bilgi vererek hayvanların teslim alınmasını talep etmiştir. Bu durum üzerine Ak Parti Genel merkezince görevlendirilen heyetimiz, hayırsever vatandaşımız Ömer Dik'i evinde ziyaret ederek, bağışladığı hayvanları Yayladağı'nda bulunan Bayırbucaklı Türkmen kardeşlerimize ulaştırmak üzere yola çıkıldı. Hep birlikte bağışlanan hayvanlar merasimle teslim edildi.