Hata
  • hwdVideoShare is not installed, you can not use module ID .

Mezarlıklara Bakım Yapılıyor

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından ilçemizdeki mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmaları yapılıyor. Mezarlıklar içindeki kuruyan otlar ve kuruyan ağaç dalları temizlenerek, dikenler ve yabani otlar kesiliyor. Kireçle boya yapılarak görüntü kirliliği önlenmeye çalışılıyor.

Belediye Başkanımız Hüseyin ŞANVERDİ, yapılan temizlik çalışmalarıyla vatandaşların kabristan ziyaretlerinde temiz ve bakımlı bir ortamda gerçekleştirmelerini hedeflediklerini kaydetti. Başkan Şanverdi, "Belediyemiz, mezarlıklarda belirli zaman aralıklarla rutin temizlik ve bakım çalışmaları yapmakta. Bayram öncesi mezarlıklarımız ziyarete hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Mezarlıklar hepimizin önemsediği, önemsemesi gereken umumi mekanlarımızdandır. Gerek inancımız, gerek geleneklerimiz, gerekse öz kültürümüz gereği biz de mezarlıklarımıza gereken önemi vermeliyiz. Bizde bu kapsamda mezarlıkların bakımı için bir çalışma başlattık" dedi.