Reyhanlı Belediyesi Muhtarlara "Muhtar Bilgi Sistemi" ni Anlattı

Reyhanlı Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan muhtar bilgi sistemi ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü hakkında bilgi verildi.

Başkanımız Hüseyin Şanverdi Kar Kış Demeden Yol Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Reyhanlı Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi kar – kış demeden yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Mevsim şartları itibariyle tahribata uğramış yol ve caddelerin yama ve onarım çalışmalarını yapan Reyhanlı Belediyesi bir yandan da hava şartlarının müsait olduğu dönemlerde mahallelere yol yapım çalışmalarını aksatmadan devam ettiriyor.

Milletvekili Fevzi Şanverdi ve Başkanımız Hüseyin Şanverdi Suriye Dostluk ve Kardeşlik Turnuvasına Katıldı

Ak parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ve Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Hatay Valiliği tarafından, eş zamanlı olarak Reyhanlı, Kırıkhan, Altınözü, Antakya, İskenderun ve Samandağ ilçelerinde düzenlenen “Suriye Dostluk ve Kardeşlik Turnuvasına” Katıldı.

Reyhanlı Belediyesi Yol Ve Parke Taşı Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Reyhanlı Belediyesi Kış mevsimi dolayısıyla yağışlardan tahrip olmuş yol ve sokaklarda onarım çalışmalarını devam ettirirken bir yandan da yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.

Başkan Şanverdi, Reyhanlı Belediyesi Aşevinde İncelemelerde Bulundu

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, ''Suriye'nin Halep kentinden tahliye edilerek İdlip kentinde Çadır kentlerde barınan Suriyelilere sıcak yemek sunmak için tahsis edilen Reyhanlı Belediyesi Aşevinde incelemelerde bulundu.