today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 01:41
Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve İlçe Müftülerinin onuruna yemek daveti verildi

Hatay İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında her ay düzenlenen Aylık İlçe Müftüleri toplantısı Reyhanlı'da yapıldı.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi Aylık İlçe Müftüleri toplantısının Reyhanlı'da yapılmasından dolayı, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve diğer İlçe Müftülerinin onuruna yemek daveti verdi.

Yemek davetine Vekilimiz Fevzi Şanverdi, İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Reyhanlı İlçe Müftüsü Vekili Yusuf Keser ve diğer ilçe Müftüleri katıldılar.

Din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak ve İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında - yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliğin sağlaması amacıyla rutin olarak her ay gerçekleştirilen İlçe Müftüleri toplantısı bu ay da Reyhanlı'da gerçekleştirildi.

Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun başkanlığında seks hikayeleri düzenlenen toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ile son buldu.

Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve yemek davetine katılan diğer davetliler Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'ye nazik - davetinden dolayı çok teşekkür ettiler.