today03 Mayıs 2024 Cuma Saat 07:50
İlçe Emniyet Müdürümüzden Başkanımıza Veda Ziyareti

Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü sayın Duygu Uzundurukan; Başkanımıza ziyarette bulunarak veda etti.

2'nci sınıf Emniyet Müdürü olan ve İlçemizde yaklaşık olarak 2 yıldır emniyet ve asayişin sağlanmasında olağanüstü gayret göstererek başarılı çalışmalara imza atan sayın Duygu Uzundurukan,  emekli olması nedeni ile Başkanımız sayın Hüseyin Şanverdi' ye makamında veda ziyaretinde bulundu. Başkanımız; Emniyet Müdürü sayın Duygu Uzundurukan'a '' 11 Mayıs 2013 tarihindeki vahim olaydan sonra kentimizde göreve başlayarak gece gündüz demeden emniyet ve asayişin sağlanmasında ekibinizle birlikte başarılı çalışmalara imza attınız. Her zaman kent halkımızın yanında olarak vatandaşlarımızın derdine derman olmaya gayret ettiniz. İlçe halkının huzurunu bozmaya çalışan kişilere göz açtırmadınız. Bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi ve ekibinizi kutlarım. Bugün içimde buruk bir mutluluk var. Siz ve  aileniz adına emekli olmanızdan dolayı mutluluk duyarken, başarılı bir mesai arkadaşımızdan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum.  Kentimiz adına size şükranlarımı sunarım.'' dedi ve ardından veda ziyareti anısına hediye takdim etti. Emniyet Müdür sayın Duygu Uzundurukan teşekkür ederek diğer kurum amirleri ile vedalaşmak üzere ayrıldı.