today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 04:53
Meşhur "Kırıkhan Ciğercisi" Kebap Salonunun Açılışı Yapıldı

Meşhur

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi tarafından yapılan açılışta; Kamil Çalar'ın ev sahipliğinde Meşhur ''Kırıkhan Ciğercisi'' kebap salonunun açılışı kurdele kesilerek gerçekleştirildi.

Başkanımız yapmış olduğu açılış konuşmasında; Saygıdeğer misafirler, Kırıkhan'lı 25 yıllık kebap ustası Kamil Çalar kardeşimizin ilçemize kazandırmış olduğu bu işletmeden dolayı kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Reyhanlı'lı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemiz yatırımlara açık, gelişmede ivme kazanmış nadide bir kenttir. Bu vesile ile her sektörde yatırım yapmak isteyen yatırımcı iş adamlarını da ilçemize davet ediyorum. Reyhanlı Belediyesi olarak yatırımcı iş adamlarına - gerekli kolaylıkları sağlamaktayız. Tüm halkımızı bu nezih ortamda ciğer yemeye davet ediyorum. Kesinlikle tadılması gereken güzel bir lezzet olduğunu söymek isterim.

Yeni açılan kebab salonunun işletme sahibine ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olması, helal ve bol kazanç getirmesini dilerim” dedi.