today26 Nisan 2024 Cuma Saat 03:34
Ramazan Etkinlikleri Coşkuyla Devam Ediyor

Reyhanlı Belediyesi Ramazan ayının maneviyatını, kardeşlik, sevgi ve hoşgörü atmosferini, birlik beraberlik içinde geçirmek maksadı ile ilçemiz vatandaşlarına Ramazan ayının ilk gününden itibaren 1500 kişiye iftar çadırında yemek dağıtmaya devam ediyor. Ayrıca her gün yaklaşık 500 kişilik sıcak yemek vererek vatandaşlarımızı aynı sofrada buluşturmaktadır.

Ramazanda herkes iftardan sonra hoş vakit geçirsin ve eylensin diye Orta oyunu, meddah, hacivat karagöz, animasyon gösterileri sahnelenerek çocuklarımızı bu özel programlarla buluşturuyor, keyifli, dolu dolu bir Ramazan geçirmelerini sağlıyoruz.
Yoğun katılımın yaşandığı Ramazan etkinliklerde, Başkanımız Hüseyin Şanverdi'nin yaptığı konuşmasında; Ramazan boyunca yalnız etkinlikler yaparak yetinmiyoruz, kurduğumuz iftar çadırı ile hergün yaklaşık 500 kişiye iftar veriyoruz. İsteyen vatandaşlarımız iftarını Belediyemizin iftar çadırında açabilir. Ayrıca hergün 1500 kişiye evine yemek gönderiyoruz. Elimizden geldiği kadar Ramazan ayını dolu dolu güzel bir şekilde yaşamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde geçirmeye devam edeceğiz. Şehit ve gazi ailelerimizle beraber oluyoruz. Bugün onlarla iftarımızı açtık. Hergün ayrı bir mahallede ayrı bir evde iftar programı yapıyoruz. Sevgili misafirler değerli çocuklar hepinizin Ramazanınızı tekrardan tebrik ediyorum iyi eğlenceler diliyorum herkese hayırlı akşamlar diliyorum"dedi.

Ramazan etkinliklerimiz Ramazan ayı boyunca her hafta Çarşamba günleri 21:00 ile 23:00 saatleri arasında Belediye hizmet binası önündü kurulan seyyar sahne oyununda devam edecek, gösterilere tüm halkımız davetlidir.