today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 21:40
REYHANLI BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ŞANVERDİ’NİN YENİ YIL VE FETİH YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi Yeni yıl ve Mekke’nin Fetih yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Başkanımız mesajında; “ Geride bıraktığımız yıl maalesef ki; Ortadoğu, İslam âlemi ve Ülkemiz için çok kanlı ve kasvetli geçmiştir.
Haçlı zihniyetlerinin İslam ülkeleri ve özellikle ülkemizi yok etme emelleri doruk noktasına ulaşmış ve hain planları için düğmeye basmışlardır.
Hendek’te, Mekke’nin Fethinde, Çanakkale’ de, Kurtuluş savaşında ve 15 Temmuz’da mağlubiyetlere alışmış zihniyetler, yine mağlup olacaklarını bile bile emellerinden vazgeçmemektedirler.

Bütün bu sebeplerden dolayıdır ki; Bugün her zamankinden daha fazla birlik, beraberliğe, kardeşliğe ve kenetlenmeye ihtiyacımız vardır.
Ümmet olmanın gerekliliğini, Allah’ın (c.c) emri, Resulullah (S.A.V) efendimizin hadisleri ve sünneti seniyyeleri doğrultusunda bizler, İslam şuuru ve kardeşliğimizi kaybetmediğimiz sürece mağlubiyet sevdalısı zihniyetler çirkin emellerine ulaşamayacaklardır.
Yaradanımızın; “Ben sizleri layık olduklarınızla haşrederim” sözlerine layık olmuş bir milletiz.
Çünkü Rabbimiz bizlere İslam’ın sancaktarlığını yapan, İmanlı ve itikatlı bir Dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyi hem Ülkemize hem de bütün İslam âlemine haşretmek için nasip etmiştir.
Rabbimizin bu lütfuna nail olabilmek için birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirip ona layık “KUL VE ÜMMET” olmak zorundayız.
Yaşadığımız bu olaylara baktığımız zaman bu yılki Mekke’nin fetih yıl dönümü ayrı bir önem kazanmıştır.
Dolayısıyla, tüm İslam ve İnsanlık âleminin, Hatay’lı ve Reyhanlı’lı hemşerilerimizin yeni yıllarını ve fetih yıl dönümlerini en kalbi duygularımla kutlar, yeni yıl ve fetih yıl dönümünün İnsanlık ve İslam âlemine, Ülkemize, İlimize ve Reyhanlı ilçemize barış, huzur, birlik, beraberlik, kardeşlik getirmesini diler sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.