today18 Eylül 2019 Çarsamba Saat 19:04
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'nin Anneler Günü Mesajı

Aile ve toplumun oluşumunda büyük rolü olan Annelerimiz;  hayatın bütün alanlarında etkin birey olarak saygın bir yerdedir. Çocukların ve hatta yetişkinlerin hayatındaki en önemli yaşam kaynağı annelerimizdir.

"Cennet Annelerin Ayakları Altındadır" hoşgörü, sevgi ve şefkat duygularının, tükenmez kaynağı, değerlerimizin temsilcisi olan annelerimiz Gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakarlık, annelik duygusu ve ailesini ayakta tutma cabası her türlü takdirin üzerindedir.

Annelik, toplumun genel karakterinin ve bilincinin oluşumunda en temel meziyeti üstlenen kutsal bir görevdir. Yaşamımız boyunca, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hissettiğimiz annelerimizin bizlere verdiği bu kutsal değerleri bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz.

Ne mutlu bize ki milletçe, tarih boyunca her zaman Annelerimizi baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, saygılar sunuyorum.

Hüseyin ŞANVERDİ