today26 Nisan 2024 Cuma Saat 22:01
REYHANLI BELEDİYE BAŞKANIMIZ MİMAR MEHMET ÇÜTER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

Başkanımız, Kutlama mesajında; "Bayramlar, paylaşmanın, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin manevi hazzının en fazla yaşanıp hayata geçirildiği en önemli unsurlarıdır.

“ALLAH (c.c) ÜLKEMİZİ YOK ETMEK İSTEYENLERE FIRSAT VERMESİN, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN!”

İslam coğrafyası ve Müslümanlar büyük bir ateş çemberinden geçmekte. Hedef belli, niyet açık. Müslümanları ve Türkiye’yi yok etmek. İslam Ülkelerine göre Türkiye olarak çok şanslıyız, çünkü Recep Tayyip Erdoğan gibi, eğilmeyen, bükülmeyen dimdik ayakta duran bir Dünya Liderine sahibiz. Dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi, 16 yılda karanlıktan aydınlığa çıkartmış ve Dünya lideri Ülke haline getirmiştir. Ülkemiz değişip, gelişip, büyüdükçe batılı şer odaklarının da hedefi haline gelmiştir. Yapılan hain 15 Temmuz kalkışması ve son dönemler de ekonomik darbe girişimleri ile Dünya liderimizi ve dolayısıyla ülkemizi 24 Haziran’da yok etme çabası içindedirler.

Bu vesile ile Müslümanlar ve Türk Milleti olarak, ülkemizin beka mücadelesinde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olmak mecburiyetindeyiz.

“TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET İÇİN”

Ülkemizin bekası için “YENİ KAPI RUHUYLA” hareket edip “ VAKİT TÜRKİYE VAKTİ” deyip Dünya liderimize ve ülkemize sahip çıkma vaktidir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin, Ülkemizin ve Milletimizin, Reyhanlılı hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Ülkemize ve Milletimize, Reyhanlılı hemşerilerimize, huzur, mutluluk, birlik, beraberlik, kardeşlik getirmesini ---------