today19 Nisan 2024 Cuma Saat 15:18
Reyhanlı Belediye Spor’da Bölgesel Lig Heyecanı

2012 - 2013 Sezonu Hatay Amatör liginde şampiyon olan Reyhanlı Belediye Spor 2013 -2014 sezonunda bölgesel amatör lig statüsünde oynama hakkı kazanmıştır. Reyhanlı halkının yıllardır beklediği bu başarının devamının gelmesi için çalışmalarına hızla başlayan takım, 12 Ağustos pazartesi günü sezon açılışını yaptı.

Reyhanlı Belediye Spor Başkanı Hamit Şanverdi yaptığı açıklamada:  “Reyhanlı Belediye Spor yükselen çıtasıyla, Reyhanlı halkının desteğine ihtiyaç duymaktadır. Yaptırılan Reyhanlı Stadyumu ve üst düzey tesis imkânları takımımızın motivasyonunu arttırmaktadır. Kurduğumuz ekip ve transfer edilen oyuncularla hedefimizin 3. lig olduğunu belirtmek isterim.

Biz Reyhanlılar olarak; takımımıza sahip çıkıp iç sahadaki maçlarda tribünleri doldurmalı ve takımımızı en iyi şekilde motive etmeliyiz. Peygamber efendimizin bir hadis-i şerifinde buyurduğu gibi “Birlikte kuvvet, ayrılıkta azap vardır’’ diyerek takım ve halkın birlikteliğiyle hedeflenen başarıya ulaşılacağı inancındayız. Bu uğurda Reyhanlı Belediye Spor’a destek veren Reyhanlı Belediyesi ve Sponsorlara Reyhanlı halkı olarak teşekkürlerimizi sunarız.”