today19 Nisan 2024 Cuma Saat 20:06
Reyhanlı Belediyesi Asfalt Çalışmalarında Doludizgin Yoluna Devam Ediyor

Vatandaşlarına hizmet adına hizmette sınır tanımayan Reyhanlı Belediyesi bahar mevsiminin başlayıp havaların ısınmasıyla birlikte yol ve asfalt çalışmalarına hız verdi.

Başkanımız Hüseyin Şanverdi’nin daha önce söz vermiş olduğu 50.000 ton sıcak asfalt çalışmaları kapsamında, ilk etabı olan Bağlar Mahallesi'nde (Reyhanlı Vergi Dairesi, Mustafa Kemal Üniversitesi ve Liseler bölgesi) yol çalışmalarımız tamamlandı. İkinci etap Yeni Mahalle M.Ali Karakuş Caddesi ve devamında Cemil Meriç Caddesi (Reyhanlı Lisesi bölgesi) asfaltlanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkanımız; “Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için bütün birimlerimizle gece gündüz demeden çalışmaktayız. ilçemizin muhtelif mahallelerinde asfaltlama ve yol yapımı çalışmalarına süratle başlamış bulunmaktayız.

Asfaltlama çalışmalarımıza başlarken, aciliyet gerektiren ve buna bağlı olarak Üniversite, diğer okul önleri ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları mahallelerimizin etrafını önceliğimize aldık. Sebebi de evlatlarımızın rahat bir ortamda eğitim ve öğretim görmelerini sağlamaktır. En kısa sürede ilçemizin diğer mahallelerine asfaltlama çalışmalarımız yapılacaktır.

Reyhanlı’lı hemşerilerimiz müsterih olsunlar. İhtiyacı olan bütün mahallelerimizin asfaltlamaları yapılıp kısa sürede bitirilecektir.” dedi.

IMG-0015
IMG-0200
IMG-0715
IMG-0010