today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 10:47
Reyhanlı Belediyesi Eğitime Destek Olmaya Devam Ediyor

Reyhanlı Belediyesi Eğitime Destek uygulaması kapsamında, Kavalcık (Harran) mahallesi Ertuğrul Gazi ilkokulu ve ortaokulunun 2 sınıfını tadilat yaptırarak eğitime kazandırdı.

Reyhanlı Belediyesi Başkanı Hüseyin Şanverdi eğitime verdiği önemden dolayı eğitme destek çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda ilçe genelinde bir çok okulun bakım ve onarım çalışmalarını üstlenerek öğrencilerimizin güvenli ve huzurlu ortamlarda eğitim yapmalarına katkı sağlamıştır.
Kavalcık (Harran) Ertuğrul Gazi ilkokulu müdürü Bekir Cesur, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Ocakoğlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Aslan ve 2 öğrenci; Okul ile ilgili taleplerini yerine getiren ve sınıflarının tadilatını yaptıran Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunarak eğitime verdiği destekten dolayı çiçek takdim ettiler.
Başkanımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; "Harran Mahallesine yapmış olduğum bir ziyarette, Ertuğrul Gazi ilkokulu ve ortaokulunun 2 adet sınıfa ihtiyacı olduğunu okul idarecileri ile yapmış olduğum görüşmede tespit ettim.
Okul içerisinde bulunan ve atıl vaziyette olması sebebi ile kullanılamayan okul lojmanının dersliğe çevrilmesini okul idaresi ile birlikte müşahede ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün uygun görüşünü almamıza müteakip Belediyemiz ilgili birimlerini talimatlandırarak Kavalcık (Harran) Mahallesi Ertuğrul Gazi ilkokulu ve ortaokuluna 2 adet derslik yapmaya karar verdik. Lojmanın ara duvarları yıkıldı. Gerekli yerlerine sıva yapılarak; kapı ve pencereleri değiştirildi. Bina boyası da yenilenerek derslik haline getirildi.
Bu dersliklerden birini sınıf, diğeri ise etüd sınıfı olarak - hazırlandı ve Harran halkının hizmetine sunuldu.
Çocuklarımız geleceğimizdir, onlara daha kaliteli eğitimler verebilmek biz yönetici ve idarecilerin görevidir. Bu bağlamda eğitime hizmet etmeye elimizden geldiğince devam edeceğiz’’dedi.