today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 22:18
Reyhanlı Belediyesi Hibe Yolu İle İlçe Emniyet Müdürlüğüne 5 Adet Hizmet Aracı Teslim Etti

Başkanımız Hüseyin Şanverdi’nin girişimi ile Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 5 adet hizmet aracı törenle Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Törende söz alan Başkanımız ‘’ Sayın Vali yardımcım, Garnizon Komutanım, Emniyet Müdürlerim, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve ülkemizin asayişinden sorumlu Emniyet Personellerimiz, araç teslim törenine hepiniz hoş geldiniz…
İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde kullanılan hizmet araçlarının ilçe nüfusumuzun artması ile doğru orantılı olarak artık ihtiyacı karşılamada yetersiz kaldığı herkes tarafından bilinen bir gerçekti. İlçe Emniyet Müdürümüzle yaptığımız istişarelerde yeni araçlara ihtiyaç duyulduğunu müşahede ettik. Bunun üzerine bir dizi girişimlerde bulunarak eski valimiz olan ve şuan ki Emniyet Genel Müdürlüğü görevini yürüten Sayın Celalettin Lekesiz beyefendi ile irtibata geçerek ilçemize 2 adet binek hizmet aracı tahsisi sözünü aldık. İlçemizin sevilen iş adamlarından olan ve aynı zamanda Reyhanlı Güvenli Yaşam ve Spor Derneği Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Sayın Mehmet Ali Durmaz beyefendi tarafından 2 adet hizmet aracı ve Belediyemiz tarafından 70.000 tl tutarında 8+1 yolcu kapasiteli 1 adet ekip aracı olmak üzere toplamda 5 adet hizmet aracını emniyet teşkilatımıza kazandırmanın haklı mutluluğunu yaşamaktayız. İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bu hizmet araçları ile ilçe halkımıza daha seri ve kaliteli hizmetler sunacaklardır.
Allah yurdumuzu, ordumuzu, emniyet güçlerimizi ve milletimizi her türlü tehlikelerden muhafaza; Birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Alınan bu araçlar başta İlçe Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere tüm Reyhanlı halkına hayırlı olsun’’ dedi.