today26 Nisan 2024 Cuma Saat 04:54
Reyhanlı Belediyesi İlçe Genelinde Temizlik Seferberliği Başlattı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; Temizlik İşleri Müdürlüğüne gerekli talimatları vererek, İlçe genelinde temizlik seferberliği başlattı.

Vatandaşımızın temiz, ferah, huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlamak için gereken tüm çalışmalara başlandı. İlçe genelinde bulunan tüm cadde ve sokaklar, ana arter yollar karış karış süpürüldü. Ara caddelerde bulunan ve görüntü kirliliği oluşturan tüm moloz, yığıntı, kir ve süprüntülerin temizliği yapıldı.
Başkanımız; Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Yeni Mahalle Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Tayfur Sökmen Caddesinde yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek temizlik ekibine talimatlar verdi. Ayrıca konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Dinimizin temizliğe verdiği önem hepimizin malumu. Temizlik imandandır. Günlük çöp toplama araçlarımız, süpürge makineleri, katı atık toplama makineleri cadde ve sokaklardan çöp alımı yaparak bölgede temizlik yönünden ortaya çıkabilecek olumsuzlukların önüne geçmektedir. Artan nüfus yoğunluğu nedeni ile bir temizlik seferberliği gerekmektedir. Bende Temizlik ekibini bu konuda talimatlandırarak gerekli faaliyetleri başlattım. Hemşerilerimizin ve ilçemizde yaşayan Suriyeli vatandaşların temizliğe duyarlı olmasını ve temizlik işçilerine bu konuda yardımcı olmalarını dile getirdi.