today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 13:44
Reyhanlı Belediyesi İlçesine Tarihinde Bir İlki Yaşattı

“YÜZME SPORUNDA 55 YAŞINDAKİ KAMİL KÖSEOĞLU 6 MADALYA KAZANDI”
Sosyal alanda Sıra dışı hizmetleriyle Reyhanlı’ya Altın çağını yaşatan Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi, Spora ve sporcuya vermiş olduğu önem ve destek sayesinde, hemşehrimiz Kamil Köseoğlu, Yüzme sporunda Reyhanlı’ya 4 altın, 2 Gümüş olmak üzere toplamda 6 madalya kazanmasında büyük pay sahibi oldu.
Bu bağlamda “Türk ve Yüzme Federasyonu 10 Kasım Atatürk’ü anma Türk ve Masterlar Yüzme AMP YONASI” Tarafından 10 – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen yüzme yarışlarında Reyhanlı Belediyesini temsilen katılan 55 yaşındaki Kamil Köseoğlu, 6 madalya kazandı.
Yapılan kategorilerde KÖSEOĞLU: 200 m Kelebekte, 200 m Karışıkta, 200 m sırtüstünde, 50 m sırtüstünde 1. Olarak 4 adet altın madalya ve 100 m Kelebekte ve 50 m Kelebekte 2. Olarak 2 adet Gümüş madalya olmak kaydıyla toplamda 6 adet madalya kazandı.
Bu sonuçlardan sonra Reyhanlı Belediyesi ve Başkanımız Hüseyin Şanverdi ile Kamil Köseoğlu Reyhanlı’nın tarihine bir ilki yaşatmış oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kamil Köseoğlu; “Öncelikle tarihi başarımda en büyük rol oynayan Belediye Başkanım Sayın Hüseyin Şanverdi beye sonsuz şükranlarımı sunarım. İlçeme böyle bir gururu yaşattığım içinde büyük bir onur ve mutluluk yaşamaktayım. Bütün Madalyalarımı tüm Reyhanlı’lı hemşerilerime armağan ediyorum” dedi.
Tarihi başarının ardından açıklama yapan Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; “ Reyhanlı’mıza böyle bir büyük onuru yaşatan Kamil Köseoğlu hemşerimize ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim. En büyük mutluluğum spora vermiş olduğumuz desteğin müspet sonuçlanmasıdır. Sporun her alanındaki desteklerimizi sürdürerek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumaya devam edeceğiz. Bir kez daha Kamil Köseoğlu kardeşimize 55 yaşında elde etmiş olduğu başarıdan dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

---------