today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 01:51
Reyhanlı Belediyesi İle BemBirSen Arasında Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Reyhanlı Belediyesi ile BemBirSen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Başkanımızın makam odasında gerçekleşen imza törenine Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, BemBirSen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Reyhanlı BemBirSen Başkanı Abdurrahman Demiri ve beraberindekiler katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, "Belediyemiz memur personellerinin özlük haklarını iyileştirmeye yönelik çalışmaları tamamlandık. Sosyal denge sözleşmesiyle memurlarımıza ortalama 400-500 TL arasında katkı sunulmuştur. Ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramlarında olmak üzere ek ücretler de verilecektir. 76 çalışan memurumuzu kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesinin personellerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

BemBirSen Genel Başkan Yardımcısı Sayın Levent Uslu ise, "Öncelikle hemşehrim Belediye Başkanımıza Reyhanlı ilçemize yaptığı çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Memur çalışanlarımızın sosyal ve özlük haklarının düzenlenmesi memnuniyet vericidir. Reyhanlı BemBirSen üyeleri adına Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.