today22 Ağustos 2019 Perşembe Saat 03:29
Reyhanlı Belediyesi İnternet Sayfası Yenilendi

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’nin özenle hazırlattığı Reyhanlı Belediyesi internet sayfası yeni yüzüne kavuştu. Teknolojik gelişmeler paralelinde, vatandaşların ihtiyaçları gözetilerek hazırlanan wap sayfası bir çok yeniliği de hizmet kalitesinde sunuyor.

www.reyhanli.bel.tr  internet adresiyle erişilebilecek sayfada, Reyhanlı ile ilgili tüm bilgi, haber, video ve fotoğrafları bulmak mümkün olacak. Kurumsal hizmetleri şeffaflaştıran sistemlerle yapılan tüm çalışmalara hızlı bir şekilde erişilebilecek. E-Belediye hizmetleri, kurumsal organizasyonlar, nöbetçi eczaneler, üç günlük hava durumu, etkinlik takvimi, twitter anlık haber sistemi, panoramik galeri sunulan hizmetlerden bazılarıdır. Ayrıca anlık vefat programı ile vefat eden vatandaşların bilgileri sistemimizde olacaktır. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi çok yakında Canlı Yayın kameralarının da hizmete gireceğini ve şehrimizin çeşitli yerlerinin canlı izlenebileceğini belirtti. Ayrıca Başkanımız Reyhanlı Belediyesi Saray Düğün Salonuna yerleştirilecek kameralar sayesinde burada yapılacak düğünlerin İnternet sitemiz aracılığıyla tüm dünyadan canlı izlenebileceği müjdesini verdi.