today19 Nisan 2024 Cuma Saat 16:53
Reyhanlı Belediyesi Projesi Kapsamında İngilizce Kursu Sertifikaları Verildi

Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Leonardo Da Vinci eğitim Programı projeleri kapsamında; Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi Öncülüğünde gerçekleştirilen; “Çalışan Kadınlar Toplumsal Gelişim Sağlar”  Projesi kapsamında 120 saat İngilizce eğitimi gören öğrencilere sertifikaları verildi. Aileleri ile törene gelen öğrenciler, başarıyla bitirdikleri kurslar neticesinde, İngilizce sertifikalarını Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’nin elinden aldılar.

Türkiye’de derece alarak kabul edilen, Proje kapsamında; Reyhanlı’dan 42 bayan öğrenci; Almanya ve Çek Cumhuriyeti’ne giderek eğitimlerini tamamladılar. Sertifikalı eğitimlerin yanı sıra yine proje kapsamında gördükleri İngilizce sertifikalarını da almaya hak kazandılar. Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; öğrencilere başarılarının devamını dileyerek, “Bu çok amaçlı ve kapsamlı projenin, sizlerden aldığımız olumlu düşüncelerle yararlı olduğu fikrindeyim. Amacımız geleceğe güvenle bakan bireyler --------- yetişmesine katkı sağlamaktır. Çalışan ve üreten bir belediye olarak,  projelerimiz hız kesmeden devam edecektir. ” dedi.