today19 Nisan 2024 Cuma Saat 05:25
Reyhanlı Belediyesi Projesi Kapsamında İngilizce Kursu Verildi

Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Leonardo Da Vinci eğitim Programı projeleri kapsamında; Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi Öncülüğünde gerçekleştirilen; "Çalışan Kadınlar Toplumsal Gelişim Sağlar" Projesi Türkiye'de derece alarak kabul edildi. Koordinatörlüğünü Eğitim Uzmanı H.Hakan Türker'in yaptığı Proje kapsamında; Reyhanlı'dan 42 bayan öğrenci; Almanya ve Çek Cumhuriyeti'ne gidecek. Proje kapsamında Halka açık sertifikalı dil kursu da verildi. Dil Kursu Öğrencilerini ziyaret eden Başkanımız, yaptığı konuşmada; "Belediyemiz tarafından uygulamaya konulan bu projede; siz değerli öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması hedeflenmiştir. Bilişim, Giyim-Üretim ve Çocuk gelişim bölümlerinden alacağınız 1aylık eğitimin yanı sıra çok amaçlı gelişiminiz göz önünde bulundurularak Projemiz hazırlanmıştır.  200 Bin TL ile desteklenen bu proje Türkiye’de derece almış ve Reyhanlılı siz değerli öğrencilerimizin yararlanması sağlanmıştır. Gideceğiniz ülkelerde bizleri en iyi şekilde temsil - edeceğinize inanıyor, başarılar diliyorum" dedi.