today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 15:54
Reyhanlı Belediyesi Ramazan Paketi Dağıtmaya Devam ediyor

Ramazan Gıda Paketi Projemiz hız kesmeden devam etmektedir. Hayırsever vatandaşlardan gelen yardımlarla birlikte ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin Reyhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından tespit edilen gelir bilgileri doğrultusunda, ailelerin adreslerine gıda paketi teslim edilmektedir.

Ramazanda birliğimizden bereket doğsun, Ramazan sofrasında sizin de tuzunuz olsun! Sloganı ile başlattığımız bu proje ile Toplumda yardımlaşma bilincini canlı tutmak, Ramazan ayı atmosferini tüm kesimlere yansıtmak maksadıyla gönüllülük esasına göre hayırsever vatandaşlarımızın da desteklerini alarak yardımlarımızı tek tek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımız bu günlerde Muşluoğulları Uluslararası Nakliyat Tic. A.Ş, Çelik Karo Parke İnşaat ve CRISIS AID isimli Suriyeli firma sahiplerinden gelen 1130 adet Ramazan paketi malzemelerinden oluşan Ramazan Gıda Kolisini ihtiyaç sahibi ailelerimize, Reyhanlı Zabıta ekipleri tarafından ulaştırılarak sevinçlerine ortak olduk.
İhtiyaç sahibi ailelerin mutfaklarına bir katkı sağlamak amacıyla yapılan bu hizmetimiz vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü, yapılan hizmetten çok memnun olduklarını dile getiren aileler, hayırsever vatandaşlarımıza ve Başkanımıza çok teşekkür ederek hayır duaları ettiler.