today19 Nisan 2024 Cuma Saat 02:09
Reyhanlı Belediyesi Zabıta ekipleri market ve bakkallarda Tüp Denetimi Yaptı

Reyhanlı Belediyesi Zabıta ekipleri market ve bakkallarda satışı yasak olan mutfak ve ev tüplerine el koydu.

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından market ve bakkallarda satışa sunulan piknik ve mutfak tüplerini yakın takibe aldı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince; yapılan denetim ve kontrollerde bakkal ve marketlerde yasalara aykırı olarak satışı yapılan piknik ve mutfak tüplerinin satışının kanunen yasak olduğu belirtilerek bakkal ve marketlerde yapılan kontrollerde çeşitli ebatlarda bulunan 15 adet tüpe el konuldu.

Gıda maddeleriyle tüplerin bir arada bulunmaması gerektiği bunun sağlık açısından uygun olmadığı, Halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye soktuğu, vatandaşın can güvenliğinin her şeyden önemli olduğu izah edildi.

Uyarılara rağmen satışa devam eden market ve bakkal işletmecileri hakkında gerekli yasal işlem yapıldı. Denetimlerin devam edeceğini erotik hikaye uyarılara uymayanlara yasal işlemin yapılacağı belirtildi.