today28 Nisan 2024 Pazar Saat 10:54
Reyhanlı'da Sevgi İzi Uygulaması Başladı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'nin başlatmış olduğu Sevgi İzi projesinin son aşamasına gelindi.

Başkanımızın görevlendirdiği personelin çalışmaları neticesinde İlçemizde bulunan özel rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrenciler, evlerinde bulunan Otizim, Down Senduromlu, Alzheimer(Demans) ve Zihinsel engelli hastalar, köy ve mahallelerimizde bulunan şehre gelmekte zorluk çeken hastalar, belediyemizin tahsis ettiği araçlar ile belediyemiz binasına getirildiler. Ardından projeye gönül veren lisanslı dövme ustası Pamela Demir tarafından engelli hastalarımızın sol kol üzerine silinmeyecek şekilde kişisel numaraları (dövme) işlenerek Sevgi İzi tamamlanmış oldu.

Başkanımız proje ile ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Reyhanlı İlçemizde başlatmış olduğumuz Sevgi İzi Projesi, bildiğiniz üzere Türkiye genelinde uygulanan bir projedir. Sevgili Müge Anlı hanımefedinin başlatmış olduğu bir kampanyadır. bu kampanyaya bizde destek vererek şu anda Reyhanlı'da 67 vatandaşımıza Sevgi İzi yapılarak kaybolmasını önlemek maksadıyla projeye dahil edildi. bundan sonra vatandaşlarımız sevdikleri ile beraber yaşamaya devam edecek diyorum, ben buradan projeye emeği geçen Müge Anlı hanımefendiye, lisanslı dövme ustası Pamela Demir'e ve belediye personelimize teşükkürlerimi sunuyorum" dedi.