today29 Nisan 2024 Pazartesi Saat 22:11
Reyhanlı'nın Gururu Genç Sporcumuz Mustafa Yumuşak Başkanımızı Ziyaret Etti

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; Yarışmadan birincilikle dönen hemşerimiz, genç sporcumuz Mustafa Yumuşak’ı makamına davet ederek tebrik etti.

Başkanımız; 19-20 Eylül 2015 tarihinde Konya’da düzenlenen; TMF Selçuklu Motosiklet Kulubü Türkiye Moto Drag Şampiyonasının 6. ayağında standart 1. sınıfı (600-700cc) motosiklet yarışmasından birincilikle dönen kentimizin gururu, genç sporcumuz Mustafa Yumuşak’ı makamına kabul ederek tebrik etti. Başkanımız yaptığı konuşmada ‘’ilçemizin gururu, genç sporcu kardeşim tekrardan ilçemize ve Belediyemize hoş geldin… Belediye olarak sponsorun olduğumuz gün senin başarı elde edeceğine canı gönülden inanıyordum. Aldığın bu kupa ile bizleri gururlandırmanın yanı sıra ilçemizi tüm ülkemize tanıttığın için sana teşekkür ederim. Umarım bu kupa diğer sporcu gençlerimizin de başarılı olmalarının fitilini ateşleyerek bir çok alanda birincilik ödülü almalarına vesile olacaktır. Spora ve sporcuya her zaman değer verdim, destekçileri oldum. Buradan ilçemizin motosiklet kullanan gençlerine seslenmek istiyorum; Gençler, sizler toplumun geleceği, ailelerinizin göz bebeğisiniz, motosiklet kullanırken kask ve koruma gözlüğü ile koruyucu elbiselerinizi mutlaka giyinmelisiniz, aşırı hızdan sakınarak trafik kurallarına mutlaka uymalısınız. Mustafa Yumuşak kardeşime başarılarının devamını dilerken milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu kardeşimizi örnek almasını tavsiye ediyorum. Mustafa Yumuşak ismini FIM Dünya Supersport şampiyonasında da görmek istiyoruz.’’ dedi.