today10 Aralık 2019 Salı Saat 11:20
Reyhanlı’ya Yeni Havuz ve Saatler Kazandırıldı

Reyhanlı Belediyesi ekipleri çalışmalarına hız kesmeden davam ediyor. Ana caddelere kaldırım lambalarının yaptırılmasının ardından şimdi de Tayfur Sökmen Caddesi üzerine özel tasarım Saat ve havuz yaptırıldı.  Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’nin talimatı ile özel tasarımlı görseller yaptırılıyor. Ayrıca Reyhanlı’nın ana caddelerine, saat, derece ve nem ölçerden oluşan dijital göstergeler yerleştirildi.

Yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirten Başkanımız; “göreve geldiğimiz günden bugüne, hizmette en iyiyi aradık. Halkımızın teveccühünü boşa çıkarmadık. Kalıcı hizmetler üretmeye devam edeceğiz.” Dedi.  Çarşı esnafı da yapılan yollar ve yeniliklerle, esnafın çok daha nezih bir ortamda çalışılmasını sağlayan, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’ye teşekkür ettiler.