today28 Nisan 2024 Pazar Saat 06:36
Reyhanlı Zabıtası Halkın Sağlığını Tehdit Edenlere Göz Açtırmıyor

<

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yapılan bir ihbarı değerlendiren Zabıta ekiplerimiz, ihbar neticesinde Bahçelievler mahallesi bölgesinde faaliyet gösteren işyerine baskın yaptı. Ruhsatsız olduğu tespit edilen, sağlık ve hijyen koşullarına uymayan, menşei belli olmayan süt ve süt ürünleri üretimi yapan işyerini tespit etti.

Belediye Zabıta ekiplerimiz, sağlık koşullarına aykırı ve ruhsatsız olduğu tespit edilen işyeri hakkında yasal işlem yaptı. Yaklaşık olarak 435 kg'lık süt ve süt ürününe imha edilmek üzere el koydu. Yapılan denetim neticesinde tespit edilen ürünler kg'ları sayılarak tutanak altına alındı, El konulan ürünler, Reyhanlı Belediyesi katı atık imha alanında toprağa gömülerek imha edildi.
Halkın sağlığını hiçe sayan, halkın sağılığı ile oynayan işletmelere göz açtırmayacağını dile getiren Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi denetimlere devam edileceğini, halkın sağlığıyla oynayanlara asla taviz vermeyeceğini belirtti. Vatandaşlarımızın her türlü ihbar ve şikayetlerini Zabıta Müdürlüğü’nün (326) 413 18 41 (dahili:1001 - 1002 - 1003) numaralı telefonlara iletmelerini rica ediyoruz dedi.