today10 Aralık 2019 Salı Saat 11:23
Sigara İle Mücadelede Başkanımızdan Tam Destek

Reyhanlı Belediye Başkanlığı ve Sigara Denetim Sağlık Grup Başkanlığının yaptığı, sigara ile mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çevre ve Sağlık Teknisyeni Fatma Petek, Polis Memuru Abdulkadir Göktaş ve Zabıta Komiser Yrd. Hasan Çift’in komisyon üyeliğini üstlendiği denetim, bilgilendirme ve ödüllendirme çalışmaları sürüyor.

Bağlar Mahallesinden 67 yaşındaki Fehime Çekin 47 yıldır içtiği sigarayı bıraktığından dolayı komisyon üyeleri tarafından plaketle ödüllendirildi. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; “Amacımız hep birlikte daha sağlıklı bir hayat sürmek ve gelecek nesillere de güzel ve temiz bir dünya bırakmaktır. Bu nedenle insan hayatına büyük zarar veren sigara ile mücadele etmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Sigara Denetim Sağlık Grup Başkanlığının ile birlikte koordineli çalışmalarımız sürüyor.” Dedi.