today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 04:00
SODES Desteği İle Kapalı Spor Salonu Yenilendi

Reyhanlı İlçe Spor salonu SODES desteği ile yenilendi. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi desteği ile Spor Salonu’na yapılan proje kapsamında; iç ve dış tadilat ile birlikte, sauna, yeni kondisyon-fitness aletleri, bilgisayar odası ve kütüphane kazandırıldı.

Hatay Gençlik Spor İl müdür vekili Murat Yiğit Katkılarından dolayı, Kaymakam Dr. Yusuf Güler, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve Projeyi hazırlayan koordinatör Kültür Müdürü H. Hakan Türker’e plaket verdi. İlçe Spor Müdürü Orhan Turan’ın ev sahipliği yaptığı törene; ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Yıldız, Emniyet Müdürü Uzundurukan, TSO Başkanı Necmettin Zaroğlu, TBB Başkanı Bülent Karaca, Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Belediye Meclis üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan okullar arası yarışmada dereceye giren okullar kupalarını aldı.