today19 Nisan 2024 Cuma Saat 12:04
Suudi Arabistan Prensinden Başkanımıza Teşekkür Plaketi

Suudi Arabistan Prensi Türki Bin Talal Bin Abdulaziz, Suudi Arabistan'da Nolebber Al Nedaa İnsani Yardım Vakfı Başkanı Suudili Prens Türki Bin Talal Bin Abdulaziz, Reyhanlı ziyareti ve Suriye'ye yönelik insani yardımların ulaştırılmasında verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Sayın 'ye teşekkür plaketi gönderdi.

Mart ayında Reyhanlı'ya gelen beraberinde 2 milyon dolarlık insani yardım malzemesi getirerek Suriyelilere gönderen Suudili Prens Türki Bin Talal Bin Abdülaziz Reyhanlı ilçesinde kaldığı sürede ev sahipliği yapan ve getirdiği insani yardımların Suriyelilere ulaştırılmasında destek veren Başkanımıza teşekkür ve takdir belgesi gönderdi. Belgeyi Prens adına veren Nolebber Al Nedaa İnsani Yardım Vakfı Basın Danışmanı Recep Yazıcı verdiği törene Uluslar arası Organizasyon Sosyal Sağlık Medikal Derneği Başkanı Musa Yıldız'da katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan halka yapılan yardımların anlamlı olduğunu söyleyerek, ülkedeki iç savaşın bir an önce sona ermesini istediklerini belirtti. Prens Türki Bin Talal Bin Abdulazize,bu hassasiyetinden ve ince davranışından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.