today19 Nisan 2024 Cuma Saat 05:13
23 Nisan Çocukları ve Öğretmenler Başkanımızı Ziyaret Etti

23 Nisan Çocukları ve Öğretmenler Başkanımızı  Ziyaret Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle; Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Hacı Seniha Bahadırlı İlköğretim Okulu; öğretmen ve yöneticiler ile temsilci öğrenci gurubu Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi'yi ziyaret etti. Başkanımız öğrencilere makamını vererek, taleplerinin değerlendirilmesini sağladı. İki öğrenci Başkanlık koltuğuna oturarak çeşitli değerlendirmeler yaptı.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla; yönetici, öğretmen ve öğrencileri makamında ağırladı. Feriha Bükel ve Nesim  Kurum, Başkanlık makamına geçerek isteklerini dile getirdiler. Öğrenciler temizlik konusunda gösterdikleri hassasiyeti dile getirerek, Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’den bilgi aldı. Öğretmen ve yöneticiler yapılan çalışmaların devamını dileyerek, Başkanımıza teşekkürlerini bildirdiler. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti --------- ifade ederek, konuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.