today18 Nisan 2024 Perşembe Saat 14:20
400 Kişilik İftar Çadırımız Kuruldu

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi,  İftar Çadırında her gün 400 kişiye iftar yemeği veriyor. Belediyemizin sunduğu bu hizmet, geniş bir ekiple ve büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Vatandaşlarımız; Belediye Hizmet Binası karşısında kurulan İftar Çadırında gösterilen hizmetten memnun olduklarını dile getirmektedirler.

Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi konuyla ilgili verdiği demeçte; “İnsani değerlerin ve duyguların öne çıktığı, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün yeşerdiği önemli bir zaman dilimi olan Ramazan ayını karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da  Belediye Hizmet binası önünde kurulmuş olan iftar çadırımızda birlik ve beraberlik içinde iftarımızı yapmanın huzurunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin simgesi bu Ramazan-ı Şerifte de orucumuzu birlikte açalım, beraberliğimizi pekiştirelim ve bu hayırlı süreçten birlikte yararlanalım istiyoruz. Vatandaşlarımızı --------- bu birlikteliğe bekliyoruz.” Dedi.