today27 Nisan 2024 Cumartesi Saat 10:23
Adalet Bakanımız Bayramda Reyhanlı’yı Ziyaret Etti

Kurban Bayramında; Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin AK Parti Hatay Milletvekilleri Sayın Adem Yeşildal, Sayın Mehmet Öntürk, Sayın Orhan Karasayar ve AK Parti Hatay İl Başkanı Sayın İsmail Kimyeci ile birlikte İlçemize ziyarete bulundular. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi, 23. Dönem Milletvekili Sayın Fevzi Şanverdi, AK Parti ilçe Başkanı Sayın Mehmet Hacıoğlu, İl genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar Bakanımızı karşıladılar. Adalet Bakanımız ve beraberindeki heyet,  Reyhanlı halkının yoğun ilgisiyle karşılandı ve bu sıcak ortamda Bayramlaşma gerçekleşti.

Birlik ve Beraberlik mesajları veren Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin; Reyhanlının Ak Partiye verdiği %70’i bulan oy desteğinden dolayı ayrı bir yeri olduğunu ve Reyhanlı’ya hizmetlerin devam edeceğini dile getirdi. Ayrıca Adalet Bakanımız bu destekten dolayı teşekkür ederek minnet duygularını ifade etti.

Gündemi de değerlendiren Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin; Yayladağı, Altınözü ve Reyhanlı ilçelerinde kurulan geçici çadır kamplarda kalan yaklaşık 7 bin 500 Suriyelinin tek kampta toplanması için çalışmalar yapıldığını açıkladı. Vatandaşlarla birebir ilgilenen Adalet Bakanımız olası sorun ve sıkıntıları değerlendirerek fikir alış verişi yaptı.