today16 Nisan 2024 Salı Saat 17:00
Ana Sınıfı Öğrencileri Başkanımızı Ziyaret Etti

“2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Öncesi Eğitim Şenliği” kutlamaları çerçevesinde Eşref Mursaloğlu İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğrencileri Başkanımız Sayın Hüseyin Şanvedi’yi ziyaret etti.

Eşref Mursaloğlu İlköğretim Okulu, 1-A Anasınıfı Öğretmeni Ayfer Süzgeç ile beraber Öğrenciler; Deniz Nisa Kotaş, Cemile Eyigün, Nergiz Cünedioğlu Başkanımıza ziyarette bulundular. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi Öğrencilerle birebir ilgilendi. Başkanımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Eğitim açısından ilçemizde büyük adımlar atılmaktadır. Çocuklarımızı iyi eğitimli bireyler olarak yetiştirmenin çabası içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı bu minik yavrularımıza elimizden gelen desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. anasınıfı öğrencilerine ve öğretmenlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür --------- ediyorum” dedi.