today26 Nisan 2024 Cuma Saat 03:39
Başkanımız Geleneksel Kültür Derneği Kahvaltısına Katıldı

Reyhanlı Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi Aalen-Antakya Kültür Derneği’nin geleneksel kahvaltı programına katıldı. Aalen-Antakya Kültür Derneği Başkanı Sayın Mehmet Karasu’nun ev sahipliği yaptığı kahvaltı programına Başkanımızın yanı sıra Antakya Ticaret Odası Başkanı Sayın Hikmet Çinçin, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Halil İbrahim Yelkaya, Musevi Cemaati vakfı Başkanı, Alevi Cemaati Başkanı ve kalabalık bir grup katıldı.

Kahvaltı programı çeşitli konuların değerlendirilmesi ve düşüncelerin paylaşılmasıyla devam etti. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi’nin desteğiyle; Reyhanlılı araştırmacı, düşünür, yazar Cemil Meriç’in anısını yaşatmak, amacıyla düzenlediği 2. Cemil Meriç yazı yarışması büyük takdir topladı.