today26 Nisan 2024 Cuma Saat 05:23
Emniyet Müdürlüğü Ek Binası Hizmete Açıldı

Reyhanlı Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yrd. Sayın Mehmet Eriş, Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Şanverdi, İl Emniyet Müdürü Sayın Ragıp Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Hacıoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda daire amiri katıldı.

Açılışta konuşan Emniyet Müdürü Sayın Aydın Yıldız; 7 yıldır ilçede görev aldığını, değerli ilçe halkı ile birlikte her türlü sorun ve sıkıntıyı ortadan kaldırdıklarını söyleyerek ek hizmet binasının polis teşkilatına kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Yardımcısı ve İl Emniyet müdürü de ek hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek Aydın Yıldız’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi açılışta yaptığı konuşmada; “İlçemizde huzur ve refahı sağlamayı kendileri için görevinden üstünde tutan kıymetli polisimizin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını --------- diliyor, bina yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Diyerek Aydın Yıldız’a yeni görev yerinde başarılar diledi.