today19 Nisan 2024 Cuma Saat 13:49
İlçe genelinde Dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Reyhanlı Belediye Hizmet binamız başta olmak üzere ilçemizde bulunan Kamu kurum ve kuruluşlar, Sağlık ocakları, Okullar ve Camiler gibi insan yoğunluğunun oluştuğu alanlar Destek hizmetleri birimine bağlı ekiplerimiz tarafından rutin olarak dezenfekte edilmektedir.
Reyhanlı Belediyesi olarak Başkanımız Sn. Mehmet HACIOĞLU'nun öncülüğünde salgın hastalığın başladığı günden itibaren sorumlu tüm birimlerimiz ile beraber sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için gece - gündüz demeden mesai saati gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Sizlerde üzerinize düşen görevi yerine getirip, alınan tedbirlere riayet ederseniz sizlerin sağlığı açısından ailelerinden uzak kalma pahasına gece-gündüz demeden çalışan başta Sağlık çalışanlarımız olmak üzere emek veren tüm --------- çalışanlarının emekleri boşa gitmemiş olacak.
İnanıyoruz hep birlikte başaracak en kısa sürede salgın hastalığı yeneceğiz.